Cross platform mobiele applicaties

Uw mobiele applicatie op basis van Phonegap, HTML5 en Javascript

Of het nu gaat om een applicatie voor iOS, Android of Windows Phone, Aranea Development kan voor uw organisatie elke gewenste mobiele app ontwikkelen. Met uitgebreide ervaring op het gebied van Phonegap en Sencha Touch denkt Aranea Development met u mee. Van strategie, tot design en development. Dank zij het gebruik van Phonegap en HTML5 is het mogelijk één enkele app te schrijven die werkt op alle grote mobiele besturingssystemen.

  Waarom Phonegap?

PhoneGap maakt het voor software ontwikkelaars op simpele wijze mogelijk om mobiele applicaties te bouwen met JavaScript, HTML5 en CSS3. Dit betekent dat een mobiele applicatie op ieder platform kan draaien. Het is dus niet meer nodig om voor iPhone, Android of Blackberry aparte mobiele applicaties te ontwikkelen.


Met PhoneGap is het mogelijk om mobiele applicaties op ieder platform te laten werken. Het is een uitstekend alternatief voor bedrijven die graag met een mobiele applicatie op de markt willen komen.

  Wat is Sencha Touch?

Sencha Touch is een User Interface (UI) Javascript biblioheek, of framework, specifiek gebouwd voor het mobiele web. Het is volledig gebasseerd op web standaarden zoals HTML5, CSS3 en Javascript, dit maakt het tot ideale partner voor Phonegap.


Alhoewel het met Sencha Touch mogelijk is de complete look van het besturingssysteem waar de applicatie op draait na te bootsen, is de volledige interface dankzij HTML5 en CSS3 aan te passen.