Maatwerk naar uw specificaties

Code én design op maat

Aranea Development schrijft uw webapplicaties compleet op maat in PHP5 en/of server-side Javascript (NodeJS) aan de hand van uw specificaties. Omdat er geen kant en klare open source oplossing ingezet wordt zijn er geen restricties aan de functionaliteit en het design van uw project. Ook uw backend kan u exact datgene bieden wat u gebruikt en nodig hebt, niet meer en niet minder. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken voor het visuele deel van uw site, HTML5 en CSS3 en Javascript bibliotheken zoals jQuery en ExtJS.

  Responsive design

Behalve met het ontwikkelen van uw project zelf kan Aranea Development u ook van dienst zijn met een andere vorm van maatwerk; het zogenaamde "responsive design" op basis van Bootstrap. Mobiel internet gebruik groeit nog steeds explosief. Voor de beste gebruikerservaring is het belangrijk dat uw webapplicatie ook goed functioneert op deze apparaten. Daar ligt de kracht van responsive webapplicaties. Een responsive webapplicatie past zich aan, aan de schermgrootte van uw laptop, tablet of smartphone zonder dat het een aparte applicatie is.

Waarom Bootstrap?

Deze website is een goed voorbeeld van responsive design op basis van Bootstrap. Het grote voordeel van deze open source bibliotheek is het feit dat er een hoop standaard componenten voor bestaan, dit bespaart in de ontwikkeltijd en heeft gegarandeerd goeie resultaten.

Van links naar rechts deze website op: desktop, tablet horizontaal, tablet verticaal en telefoon.

  Meer informatie

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de werkwijze of wat er nog meer allemaal mogelijk is? Aarzel dan niet en neem contact op.

Contact formulier